GOODBYE NORWAY....

Tiden er inne for å oppfylle alle dine reiseønskninger. Har du kanskje alltid hatt lyst til å dra til Hawaii, er det kanskje der du ender opp i sommerferien. Har du kanskje alltid hatt lyst til å dra til London, da er det kanskje stor sannsynlighet for at du ender opp på Madame Tussauds.

 

Men jeg skal verken til Hawaii eller London. Min destinasjon for sommerferien i år går til Tyskland, Østerrike, Slovenia, Kroatia, Bosnia & Herzegovina, Montenegro og Kosovo. I noen av landene skal vi bli værende i et par timer, mens hovedreisen går til Kosovo og Montenegro.

 Men noe av det beste er at jeg skal ta Colorline Magic enda to ganger i år selvom jeg er blitt litt lei, men kanskje får vi prøvd tvillingbåten, Colorline Fantasy på vei hjem over.

Jeg gleder meg ivertfall kjempe mye, og vet jeg kommer til å ha det super morsomt. Og det håper jeg dere også vil, selvom noen kanskje har valgt å bli værende i Norge.

Hva skal du i sommerferien?

4 kommentarer

Jeg skal til London :D

Fin header!

amanda

27.jun.2010 kl.00:22

Jeg skal til iran som du sikkert vet! Men du får kose deg kjempe masse!!!:)

Rikke<3

27.jun.2010 kl.02:13

Fine bilder <33

oda

27.jun.2010 kl.10:48

Jeg skal til Malorca og til bø sommerland ;)

Fin blogg , og nydelig header :D

Skriv en ny kommentar

Violeta

Violeta

14, Bærum

HeiHei! Jeg er en jente på 14 år fra Bærum. Jeg blogger om hverdagen min og det som interesserer meg. Jeg liker komentarer, og prøver å aldri blogge uten bilder!

Kategorier

Arkiv

hits